Fester

Få en kulinarisk oplevelse i ROFI-Centret

I ROFI-Centret har vi rammerne og faciliteterne til din fest – uanset anledningen.

Vi byder gerne velkommen til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer – kort sagt alle former for familiefester. Firmafester, jubilæer og receptioner klarer vi naturligvis også

ROFI-Centrets selskabslokaler spænder vidt. Fra den lille intime sammenkomst til den helt store fest med sceneoptræden og underholdning.

Vore selskabslokaler er velegnede til selskaber fra 10 til 1200 personer. Mange kombinationsmuligheder og stor fleksibilitet gør ROFI-Centret til et naturligt samlingspunkt for enhver fest

Vores dygtige og venlige personale står klar til at betjene og servicere jer i hyggelige og lyse lokaler, hvor flot opdækning og kvalitetsmad fra vort eget køkken er en naturlig del af de flotte rammer.

Du kan i ro og mag sammensætte menuer, men vi står gerne til rådighed med gode idéer af enhver art.

Sammen gennemgår vi grundigt alle detaljer, i forbindelse med dit kommende arrangement, således at du trygt og roligt selv kan være gæst ved din egen fest.

Kontakt os og få et forslag til netop det arrangement, du kunne tænke dig. Samtidig vil vi gerne vise vore faciliteter frem, så du selv får lejlighed til at vælge netop det lokale, der passer dig bedst

Sidst men ikke mindst, kan vi sammensætte et tilbud, der rent økonomisk tåler enhver sammenligning. Få et konkret tilbud på jeres næste arrangement.

Overnatning

Hvorfor ikke invitere hele selskabet til at overnatte i forbindelse med festen? Kontakt Danhostel Ringkøbing, og hør mere om vores overnatningstilbud, i forbindelse med jeres fest.