Seværdigheder

Ringkøbing

Ringkøbing er en yderst charmerende købstad fra 1400-tallet. Ofte kaldes byen også Vestjyllands lille hovedstad. Du vil opleve idylliske, brolagte gader, smukke gamle byhuse og købmandsgårde, der i sig selv fortæller historier om en svunden tid. I dag er den gamle by rammen om livlig handel og masser af aktivitet med udendørsservering og torvehandel.

Læs mere her.

Ringkøbing museum

På Ringkøbing Museum kan du opleve spændende udstillinger og besøge den hyggelige museumsbutik med flotte retro varer og fransk landstil.

Læs mere her.

Vægterne i Ringkøbing

Vægteren skulle i gamle dage opretholde ro og orden i byen om natten. Som regel var han bevæbnet med en morgenstjerne, når han gik og sang sine vægtervers ved hvert timeslag. I dag kan man stadig følge vægterne på deres ture rundt i Ringkøbings gader.

Læs mere her.

Ringkøbing havn

Ringkøbing Havn er beliggende i fjordens nordlige ende og udgør en del af Ringkøbing by. Ringkøbing Havn er en større havn, som benyttes af erhvervsfiskere, fritidsfiskere og fritidssejlere samt en særskilt havn forbeholdt smakkelignende joller bygget efter gamle traditioner. På og ved havneområdet finder du flere restauranter og specialbutikker.

Læs mere her.

Kunst i Ringkøbing

Ringkøbing er rig på kunst og kultur. Her er kunstmalere, keramikere og smykkekunstnere.

Læs mere her.