Søndervig

Stemningen fra badehotellernes storhedstid findes stadig i Søndervig. Den historiske badeby fremstår i dag som en af vestkystens perler med alle de tilbud, der kan være i en moderne badeby.

Læs mere her.

Sandskulpturfestival

Den årlige Sandskulpturfestival er helt speciel! Her mødes verdens bedste og mest talentfulde skulptører for at skabe kunstværker af sand, som besøgende kan begejstres og fascineres af hele sommeren igennem.

Se mere her.

Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr ligger midt i det smukke klitlandskab omkring Holmsland Klit. Fyret er fra 1906 og står oven på en af klitterne ud mod havet. Området hvor fyret er beliggende, består af 300 ha fredet klitter og klithede. Bestiger I de 228 trin til fyrets top, belønnes I med en enestående udsigt.

Se mere her.

Strandgården

I et fantastisk naturområde, blot et stenkast fra Vesterhavet og måske to fra Vest Stadil Fjord ligger Strandgaarden, Vestjyllands jagtmuseum. En stor klitgård opført i 1875 med imponerende bygningsværk og historisk spændende og interessant beretningen om livet på gården.

Bunkere

På stranden ligger bunkerne som et synligt minde om 2. verdenskrig, og 3,8 km nord for Søndervig ligger et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig: Houvig-fæstningen.

Læs mere her.